Pelabur Saham Bursa Malaysia

Panduan Urusniaga Pegang PSBM M3TECH (ROI 57%-TP1)

By 19/05/2016 26 Comments

PUPPSBM3TECH

26 Comments

  • Don Trader says:

    masih ada peluang bagi orang Borneo untuk dalami ilmu

  • Fadhil Ahmad says:

    Alhamdulillah..

  • Don Trader says:

    Pegang kuat.. orang mcm tak bising lagi

  • Don Trader says:

    KOnter di ambang * PAK beruang*

  • Mohd Zaki says:

    Berbaloi attend training script x…profit dah menghampiri RM5K…terimakasih tuan don share with us….semoga Allah memberkati kita semua….

  • Mohd Zaki says:

    Apa maksud tuan?

  • Mohd Zaki says:

    ….tapi cabaran hendak jual awal …itu adalah masalah yang perlu dihadapi…

  • Don Trader says:

    Maksudnya harga masih belum sampai kemucak. Biasanya bila org da kejar mngejar. Dan semua bising. Baru harga jadi higest

  • Mohd Zaki says:

    Oo…insyallah be patient d

  • Fadhil Ahmad says:

    Selagi trend kenaikan belum patah boleh hold.. jika ada pup insyallah harga akan pergi ke tp seterusnya.. perbezaan script x dgn yg lain

  • Don Trader Price says:

    Yg dapat hadir mudahan diberikn kefahaman yg jelas insyallah

  • Don Trader says:

    Ada 1 sahaja ScriptX yg akan berlansung sebelum kita beristrehat.. semoga kita semua beroleh berkat dan manfaat

  • Mujahid Terakhir says:

    Mcm mna dgn palette?? Bole teruskn ke dan pegang kuat atau dah bole sell??

  • Don Trader says:

    tambah

  • Don Trader says:

    rujuk PUP..

  • Don Trader says:

    untuk dapatkan gambarana konsep ilmu dan pasaran yg betul. cara untuk entry,mengambil untung pd tempatnya/ dn sebagainya. sila hadam di dontrader.net dan scriptX- in sya allah..

  • Jumrah Mohd Razali says:

    ALHAMDULILLAH, LUMAYAN KAUNTER NI,,, ILMU DT LAIN DARI YG LAIN.,,, CEPAT GI TAMBAH ILMU , INSYAALLAH CEPAT PANDAI.

  • Don Trader Price says:

    Pn Jumrah Mohd Razali dah expert boleh ajar kwn2 lain

  • Jumrah Mohd Razali says:

    Jgn puji belum pandai nk pisah kan diri.

  • Fadhil Ahmad says:

    Alhamdulillah…

  • Fadhil Ahmad says:
  • Don Trader says:

    buah kemanisan dari ilmu dan keyakinan. lain ilmu lain kaedah dan kesannya

  • Fadhil Ahmad says:

    0.27 dah..0.31 incoming tuan don..

  • Fadhil Ahmad says:

    Terima kasih tuan..sy belajar dgn tuan dan admin2 dt..

  • Don Trader says:

    ramai ahli DT da mualai take profit sebahgian- warga pelabur lain?

  • Don Trader says:

    takut ada yg baru nak beli aje.- cari ilmu dan fahami market dengan sebnarnya

Leave a Reply